Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.04.2014.

20:18

Novi Pazar: "Delijama" 400 karata

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je da je odobrio 400 ulaznica za navijače Crvene zvezde, za utakmicu 24. kola Superlige Srbije.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Upravni odbor kluba saopštio je da su na organizacionom sastanku za bezbednost utakmice o ovoj odluci obavešteni prisutni prestavnici MUP, tužilaštva, žandarmerije, komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i komesari za bezbednost oba kluba.

"Nakon toga svi prisutni doneli su zaključak da je jedini mogući način za bezbedno organizovanje utakmice ako Crvena zvezda organizuje dolazak svojih navijače u skladu sa važećim pravnim propisima. U suprotnom, pojedinačni dolazak gostujućih navijača ne bi bio bezbedan", navodi se u saopštenju Novog Pazara.

Dodaje se da je komesar za bezbednost FK Crvena zvezda obavestio sve prisutne da crveno-beli neće organizovano voditi svoje navijače.

"O ovome smo i pismeno obavestili FK Crvena zvezda i zatražili da zvaničan stav kluba dostave u pisanom obliku do 17 sati. Imajući u vidu da Crvena zvezda nije na naš zahtev odgovorila do 19 sati Novi Pazar ne može garantovati bezbednost gostujućih navijača", zaključuje se u saopštenju FK Novi Pazar.

Prvenstvena utakmica 24. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16 sati na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve