Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.04.2014.

19:49

FIFA: Planule karte za Mundijal

Skoro dve trećine ulaznica za predstojeće SP u Brazilu prodato je za svega nekoliko sati nakon što ih je FIFA pustila u prodaju.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Posle pet sati prodaje u poslednjoj fazi na sajtu FIFA, ostalo je karata za 20 od 64 utakmice u kojima igraju reprezentacije sa manje tradicije na Mundijalima.

Najviše preostalih karata je za meč između Bosne i Hercegovine i Irana u Salvadoru, dok je za drugu fazu takmičenja preostalo "svega nekoliko" ulaznica.

FIFA je u poslednju fazu prodaje na sajtu pustila oko 200.000 karata, dok za 10 utakmica nije bilo u ponudi, pošto su ranije rasprodate.

Za Mundijal u Brazilu postoji 3,3 miliona ulaznica, ali je nešto više od 2,3 miliona dodeljeno nacionalnim savezima pre nego što su puštene u slobodnu prodaju. Svetsko prvenstvo će se igrati od 12. juna do 13. jula, a o znamenitostima zemlje u kojoj se održava Mundijal možete se upoznati u našem specijalu “Odbrojavanje“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve