Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.04.2014.

17:51

Zidan: Bejl može da zameni Ronalda

Pomoćni trener Real Madrida Zinedin Zidan veruje da Garet Bejl može dostojno da zameni Kristijana Ronalda u finalu Kupa kralja protiv Barselone.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Portugalac će zbog povrede mišića, kombinovane sa povređenim kolenom verovatno propustiti duel sa Blaugranom.

„Nismo želeli da stvaramo pritisak Garetu kada je stigao jer je već bilo dovoljno toga na njegovim leđima, ali je on već dokazao da je poseban. Može da se bori sa pritiskom i da napravi čudesne poteze na terenu, kao i Kristijano“, rekao je Zidan.

Ronaldo već duže vreme igra sa povređenim kolenom, uprkos tome je najbolji strelac tima, ali je trener Karlo Ančeloti odlučio da ga odmori i sačuva za finiše takmičenja u Primeri i Ligi šampiona.

Nije moguće da se ne oseti odsustvo Kristijana, on je najbolji igrač na svetu, ali sam uveren da su ostali igrači spremni da stignu do pobede i bez njega. Bilo bi lepo da imamo i njega u timu, međutim bez obzira na to imamo veliki broj dobrih igrača i povrede nas neće sputati u ostvarenju ciljeva“, zaključio je Zidan.

Finale Kupa kralja na programu je u sredu od 21.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve