Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.04.2014.

15:27

"Ne pretimo Zvezdi, želimo bodove"

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je da mu je drago što će njegov tim uz prisustvo publike ugostiti Crvenu zvezdu i istakao da se nada iznenađenju.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Meč 24. kola Jelen Superlige biće odigran u četvrtak, 17. aprila, u 16 sati na gradskom stadionu u Novom Pazaru.

"Nadam se da će meč biti lep za oko i da će ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu uživati. Crvenoj zvezdi se ne preti, međutim, mi ćemo učiniti sve da dođemo do veoma važnih bodova", rekao je on danas Tanjugu.

Njeguš kaže da su mu svi igrači na raspolaganju, osim suspendovanog Radoša Protića.

Govoreći o “crveno-belima”, šef struke Novopazaraca ističe da su u formi, budući da su ostvarili 13 pobeda za redom. Njeguš je pozvao navijače da dodju i podrže tim, apelujući na korektno navijanje.

"Utakmica će biti odigrama pred publikom, ovom prilikom ih pozivam da dođu i navijaju u pravoj fudbalskoj atmosferi", poručio je on.

Pazarcima je pretila kazna zbog incidenata navijača u prethodnom kolu u Kruševcu, ali je disciplinska komisija FSS ipak odlučila da se igra uz prisustvo publike.

Beograđani su prvoplasirani sa 56 bodova, a ekipa sa Jošanice zauzima petu poziciju sa 35.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve