Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.04.2014.

12:29

"Mesi se ne trudi zbog pozicije"

Bivši trener Barselone Radomir Antić smatra da se ionel Mesi slabo trudi na utakmicama jer je nezadovoljan zbog pozicije u timu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Barselona je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona od Atletiko Madrida, a Mesi je u porazu u revanšu pretrčao samo 7 kilometara, 1,5 km više od svog golmana.

"To je bio njegov način da kaže 'Ako želiš da igram na krilu, ovakve stvari ću raditi'. Barselona ima veliki problem kako da uklopi Mesija, Nejmara i Inijestu u ekipu", rekao je Antić.

"Mislim da Mesi neće prihvatiti da igra na krilu, posebno posle svega što je uradio za Barselonu. On će reći da će igrati, ali da li će učestvovati u igri, to je druga stvar...", dodao je sprski trener.

Antić je dodao da je iznenađen što Kristijan Teljo ima malu minutažu.

"Svi pričamo o Mesiju, Nejmaru i Inijesti, ali zaboravljamo jedno od otkrovenja iz prošle sezone - Telja. On može nešto što Aleksis Sančes, Pedro i ostali ne mogu i mnogo doprinosi ekipi. Najbolji igrači ne čine uvek dobar tim, mislim da je to Barselonin problem", rekao je Antić.

Antić je bio pomoćni trener Parizana, a predvodio je Real Madrid, Atletiko Madrid, Saragosu, Ovijedo, Seltu, Barselonu, kineski Šandong, a bio je i selektor Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve