Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.04.2014.

11:24

Milan želi Kola i Mikela

Trener fudbalera Milana Klarens Sedorf želi u letnjem prelaznom roku da dovede igrače Čelsija Ešlija Kola i Džona Obija Mikela, preneli su britanski mediji.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Kolov ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone i neizvesno je da li će mu uprava kluba ponuditi novi, pošto menadžer Žoze Murinjo daje prednost Sezaru Aspilikueti.

Portugalac je i pored toga rekao da želi da ga zadrži u timu, pa će o novom ugovoru odlučiti vlasnik kluba Roman Abramovič.

Sedorf želi da dovde levog beka i pojača tim zbog loših rezultata ekipe ove sezone pošto zauzima osmo mesto na tabeli Serije A sa 39 bodova zaostatka za prvoplasiranim Juventusom i do kraja sezone će se boriti za plasman u Ligu Evrope.

Dolazak Mikela zavisi od toga da li će Milan potpisati ugovore sa igračima koji su ove sezone na pozajmici, Adilom Ramijem iz Valensije i Adelom Tarabtom iz Kvins Park Rendžersa. Ako se uprava "rosonera" ipak odluči za Mikela, poslaće ponudu Čelsiju od 11,5 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve