Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.04.2014.

15:43

Gindoan želi da se leči na Krimu?

Vezni igrač Borusije Dortmund Ilkaj Gindoan izabrao je bizarno mesto za lečenje povređenih leđa, vojnu bolnicu na Krimu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nemački reprezentativac je ove sezone odigrao samo tri utakmice i dao jedan gol za Borusiju, a tek pre nekoliko dana Jirgen Klop ga je zvanično otpisao do kraja sezone.

Čelnici Borusije su vezisti turskog porekla navodno dali odrešene ruke u izboru mesta lečenja leđa, a on je izabrao rusku vojnu bolnicu na Krimu, gde je već nekoliko meseci napeta situacija između Ukrajine i Rusije.

Nemački mediji prenose da nisu dobili zvaničnu potvrdu ove informacije ni od igrača, niti njegovih predstavnika.

Jedan od najboljih igrača Borusije prošle sezone se povredio još u avgustu, a u međuvremenu se dosta spekuliše o interesovanj Mančester Junajteda.

Gindoan ima 23 godine, karijeru je počeo u Nimbergu 2008. godine, a zablistao je u dresu Borusije u prethodne dve sezone.

Smatra se jednim od najbiljih veznih igrača na svetu. Povreda bi mogla da ga košta nastupa na Svetskom prvenstvu u Brazilu predstojećeg leta.

Mundijal počinje za 60 dana, odbrojavajte uz B92 Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve