Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.04.2014.

13:39

Demikelis: Možemo do trofeja

Fudbaler Mančester Sitija Martin Demikelis rekao je da njegova ekipa i dalje može da osvoji titulu uprkos porazu od Liverpula.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Bili smo bolji od njih u finišu prvog i u drugom poluvremenu i mislim da bi 2:2 bio najpravedniji rezultat... Nismo srećni zbog poraza, ali imamo još dosta utakmica do kraja. I dalje možemo da osvojimo titulu", rekao je Demikelis, prenose britanski mediji.

Mančester Siti izgubio je juče od Liverpula sa 3:2 u derbiju Premijer lige i sada je treći na tabeli sa sedam bodova manje od "Crvenih". Međutim, Siti ima dva meča manje od kluba s Enfilda.

"Nadam se da ćemo pobediti u preostalim mečevima, a i Liverpul može da napravi neku grešku... Niko juče nije napustio stadion sa osećajem da su oni već šampioni", dodao je Demikelis.

Siti već u sredu igra naredni meč kada na svom stadionu dočekuje Sanderlend. Do kraja šampionata tim iz Mančestera očekuju i dueli protiv Vest Broma, Kristal Palasa, Evertona, Aston Vile i Vest Hema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve