Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.04.2014.

09:52

Lazović i Lukač spremni za derbi?

Partizan je uspeo da slavi protiv Javora minimalnim rezultatom i tako prišao Crvenoj zvezdi, ali meč u Ivanjici nisu završili Danko Lazović i Milan Lukač.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Iskusni napadač je nezgodno doskočio posle duela, iako se u prvi mah činilo da je u pitanju ozbljnija povreda kolena, u pitanju je distorzija zgloba.

U finišu meča neugodnu povredu doživeo je i prvi čuvar mreže tima. Lukač je uspešno intervenisao, ali se odmah uhavtio za rame, pa je ubrzo morao da napusti igru.

"Pri padu, prilikom parade, osetio sam bol u mišiću ruke. Nadam se da nije ništa ozbiljno", rekao je odmah po završetku meča kraj Moravice Milan Lukač, prenosi Žurnal.

Pored pomenutnog dvojca, trener crno-belih Marko Nikolić u narednom kolu, protiv Jagodine u Beogradu, neće moći da računa ni na Darka Brašanca – zbog parnih kartona.

"Danko ima distorziju skočnog zgloba. U ovom trenutku, nezahvalno je davati bilo kakve prognoze o tome koliko će biti odsutni. Voleo bih da ih imam na raspolaganju za većiti derbi, ali videćemo", rekao je Nikolić.

Partizan sedam kola pre kraja Jelen Superlige Srbije ima tri boda manje od Crvene zvezde, a večiti derbi zakazan je za 26. april u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve