Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.04.2014.

16:24

Milijaš: Razgovaraćemo o propustima

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je zadovoljan trijumfom nad Spartakom, ali da će on i saigrači morati da isprave greške koje su pravili.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ su sa 2:1 slavili u Subotici i posle remija Partizana i Vojvodine su povećali svoju prednost na čelu tabele u odnosu na svog ’večitog’ rivala na tri boda.

„Najvažnije je da smo ostvarili pobedu i zadržali prvo mesto na tabeli“, rekao je Milijaš.

Ne smemo da dozvolimo sebi da iz jedne, da tako kažem dobre situacije u kojoj imamo rezultat od 2:0 posle gola koji smo postigli u pravo vreme, primimo gol i uđemo u neizvesnu završnicu. Izuzetno nam je bilo teško tokom svih 90 minuta, i lično nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Imali smo veliki pad u igri, što ne smemo sebi da dozvolimo i u narednim danima ćemo pokušati da kroz priču i analizu ispravimo sve propuste, kako se ne bi ponavljali u narednim, veoma bitnim utakmicama“, dodao je Milijaš.

Jedan od junaka trijumfa bio je Dragan Mrđa, koji je svojim 14. golom u Jelen Superligi dodatno učvrstio svoju lidersku poziciju na tabeli liste strelaca.

Očekivali smo tešku utakmicu. Ekipa Spartaka je kompaktan tim i na današnjem terenu, koji nije bio idelan za igru, bio je veoma težak rival. Mnogo više smo pokazali u prvom poluvremenu. U drugom smo postigli gol u pravom trenutku, ali smo ga ubrzo nakon toga i primili zbog čega smo strepeli do kraja utakmice. Najvažnije je da smo osvojili tri boda i zadržali prvo mesto na tabeli“, istakao je Mrđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve