Nova vest
Fudbal

Subota, 15.03.2014.

16:42

Mojs: Liverpul favorit u nedelju

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojs rekao je da je Liverpul favorit u predstojećoj utakmici u Premijer ligi, ali da se Junajted još uvek ne predaje.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

"Njihova pozicija na tabeli pokazuje da su ispred nas, pa na naš stadion dolaze kao favoriti, ali se nadam da možemo da promenimo nešto", rekao je Mojs

Junajted u utakmicu ulazi sa šestog mesta i 11 bodova zaostatka za trećim Liverpulom, koji bi pobedom u derbiju preskočio gradskog rivala Junajteda Mančester Siti na drugom mestu i došao do 62. boda u 29 kola.

Škotski stručnjak je dodao da je navijačima ova utakmica jako bitna navijačima, ali takođe je istakao da Junajted nije odustao od borbe za titulu.

"Sposobni smo da pobeđujemo u ovakvim utakmicama, igrači su mi to nedavno pokazali. Očekuje nas izuzetno važna utakmica, pošto to mnogo znači našim navijačima, ali i jer želimo da se penjemo na tabeli, osvajamo bodove i vidimo u kakvoj poziciji možemo da se nađem. Moj najveći cilj je, ne da utičemo na njihovu borbu za titulu, već da Junajted osvoji titulu", dodao je Mojs.

Sa druge strane golman Liverpula Simon Minjole istakao je da je predstojeća utakmica jako bitna za „Skauzere“ a dodao je i da nije očekivao ovako dobar plasman na početku sezone.

Za sve u gradu je ova utakmica jako bitna, ali ne pričamo mnogo o njoj. Kao fudbaler uvek očekujem velike domete, ali nisam očekivao ovako dobar plasman. Liverpul ima tradiciju ali je u prethodnim sezonama uvek postojala razlika u kvalitetu u odnosu na Mančester Junajted, Mančester Siti i Čelsi“, izjavio je Minjole.

Liverpul se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli, gde su sa 59 bodova izjednačeni sa Arsenalom dok Junajted ima lošu sezonu i sa 11 bodova manje nalazi se na deobi sedmog mesta sa Evertonom.

Utakmica na Old Trafordu na programu je u nedelju od 14.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve