Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.02.2014.

23:29

Asamoa: Gde je moj novac?

Bivši napadač Crvene zvezde Natanijel Asamoa, obratio se na 'Tviteru' pismom čelnicima kluba i Fudbalskog saveza Srbije, zatraživši svoj novac.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Asamoa je na ovoj društvenoj mreži okačio sliku pisma, u kom se javno obraća predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću i generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću.

Spor između Crvene zvezde i Asamoe traje već nedeljama, a on ističe da mu 'crveno-beli' nisu isplatili dug od oko 200.000 evra.

"Do današnjeg dana 27. februara 2014, FK Crvena zvezda nije izmirila dugovanja prema meni, po odluci Arbitražne i Disciplinske komisije FSS, a ceo iznos dugovanja FK Crvena zvezda je navodno deponovala na račun FSS 14. februara 2014. Fudbalski savez Srbije drži ta sredstva na svom računu do današnjeg dana i ne prosleđuje mi.
Na moj dopis i mejl i koji sam dostavio FSS 19. februara 2014. koji je bio upućen FSS i generalnom sekretarau Zoranu Lakoviću obavestio sam ponovo o mom računu na koji treba da se izvrši plaćanje i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa.


POŠTO DO DANAŠNJEG DANA NISAM DOBIO NOVAC, JAVNO PITAM PREDSEDNIKA Fudbalskog saveza Srbije TOMISLAVA KARADŽIĆA I GEN. SEKRETARA ZORANA LAKOVIĆA - GDE JE MOJ NOVAC?

Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra novac bude uplaćen, a potvrda uplate poslata na moj mejl, jer u suprostnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavestim UEFA i FIFA sa posebnom pažnjom da SAMO MENI nije uplaćen novac", stoji u saopštenju Natanijela Asamoe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve