Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.02.2014.

21:27

Runi: Jedna LŠ nije dovoljna

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi priznao je da neće biti zadovoljan ukoliko do kraja karijere ponovo ne osvoji trofej Lige šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Engleski reprezentativac, koji je u petak potpisao novi petoipogodišnji ugovor, podigao je najznačajniji klupski trofej 2008, pre nego što je Junajted poražen u finalima Lige šampiona 2009. i 2011. godine.

Slavni klub sa 'Old Traforda' ove sezone nije među favoritima u elitnoj konkurenciji i pod vođstvom novog menadžera Dejvida Mojsa ne beleži očekivane rezultate u Premijer ligi, ali Runi tvrdi da ciljevi 'crvenih đavola' ostaju isti.

"Uvek želimo da pobeđujemo. Pobediti jednom nikada nije dovoljno, posebno u ovom klubu, moramo da pokušamo da uđemo u finale. Osećaj kada osvojite trofej Lige šampiona je neverovatan, tako da nema šanse da želite da se zaustavite na jednom. Želite da trijumfujete svake godine", rekao je Runi novinarima pred sutrašnje gostovanje Junajteda grčkom Olimpijakosu.

Runijev saigrač i srpski internacionalac Nemanja Vidić tokom dana je izjavio da njegova ekipa može i ove sezone da podigne najvažniji pehar u evropskom klupskom fudbalu.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Olimpijakosa i Mančester Junajteda igra se sutra u Pireju od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve