Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.02.2014.

09:10

Karadžić: Selektor 15. juna

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da će odluka o selektoru biti doneta 15. juna, po završetku prijateljskih mečeva.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Do tada će našu selekciju voditi vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović. Prvi meč Srbija igra petog marta u Dablinu sa Republikom Irskom.

"Pitanje selektora je i dalje otvoreno, Drulović je dobio šansu, od njega zavisi. Imamo četiri utakmice, videćemo kako će naša selekcija igrati i 15. juna ćemo staviti tačku na izbor selektora", rekao je Karadžić.

U podne će u Nici biti održan žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, Srbija je u trećem šeširu, a prvi čovek Saveza verujue u kvalitet nacionalog tima.

"Imamo jaku reprezentaciju, nismo u situaciji da biramo, apsolutno verujemo u kvalitet naše ekipe, bez obzira na koju ćemo grupu naići. Svako priželjkuje da dobije lakšu grupu, a videćemo kakve smo sreće", rekao je Karadžić.

Vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović je istakao da bi voleo da Srbija u kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo 2016. izbegne Španiju i Holandiju.

"Važno je da izvučemo grupu u kojoj ćemo biti pravi i učiniti sve da se plasiramo među najbolje 24 reprezentacije u Evropi. Postoje reprezentacije koje je dobro izbeći, pre svega mislim na Španiju i Holandiju. Svi timovi su jaki, nadam se da ćemo imati sreće da budemo u grupi sa timovima sa kojima možemo ravnopravno da se borimo i budemo na nekom od prva mesta koja vode direktno na EP. To nam je cilj", rekao je Drulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve