Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.02.2014.

09:55

Pape: Mislio sam, i Srbija će na SP

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić rekao je da ima problem oko sastavljanja spiska za Svetsko prvenstvo i da je verovao da će se i Srbija naći u Brazilu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

BiH će u Brazilu igrati sa Argentinom, Iranom i Nigerijom. Sušićeve izabranike prvi meč očekuje 15. juna u Rio de Žaneirom, a rivali će im biti Argentinci.

Svako jutro idem na posao, do Fudbalskog saveza, i svako jutro mučim istu muku. Krenem, pa ne mogu da završim preliminarni spisak od 30 igrača koji mora da se pošalje organizatoru“, istakao je Sušić.

Popularni ’Pape’ istakao je da je prava šteta što i Srbija nije izborila vizu za Svetsko prvenstvo koje se igra od 12. juna do 13. jula.

Kada su počele kvalifikacije, mislio sam da će Srbija da pronađe put do Brazila. Otišla je Hrvatska, otišli smo mi. Mislim da Srbija ima opasno dobar tim. Šteta“, rekao je Sušić.

Sušić je istakao da mu velike zvezde ne prave problem, već da je takav slučaj sa ostatkom tima.

Imamo i mi svoje adute. Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić su samo neke od uzdanica navijača, ali mene u ovom trenutku najviše muči kako da sastavim ostatak tima. Ruku na srce, nama će zbog malog fonda igrača biti problem kako da pošaljemo i konačan spisak u Brazil na kojem mora da bude 26 igrača“, istakao je Sušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve