Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.02.2014.

09:10

Ibra: Lakše posle ranog gola

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da je rani gol njegove ekipe bio presudan u meču osmine finala LŠ protiv Bajera iz Leverkuzena.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

PSŽ je u Leverkuzenu slavio sa ubedljivih 4:0, a Ibrahimović je postigao dva pogotka, od kojih je drugi bio posebno atkraktivan.

Seriju golova na ’BajAreni’ otvorio je Blez Matuidi već u 4. minutu, kada je iskoristio fenomenalnu asistenciju Marka Veratija.

„Odigrali smo dobru utakmicu. Postigli smo gol rano, a kada ste u vođstvu, mnogo je lakše. Prvi, drugi i treći gol pali su u prvom poluvremenu, a u drugom smo igrali našu igru“, rekao je Ibrahimović koji je sa dva gola stigao do kote 10 i trenutno je najbolji strelac Lige šampiona.

Četvrti gol dao je Joan Kabaj koji je pre nekoliko nedelja stigao iz Njukasla, a posle meča rekao je da je jedva čekao prvenac u pariskom klubu.

U utorak su odigrane dve utakmice osmine finala Lige šampiona, a pored Pari Sen Žermena pobedu je ostvarila i ekipa Barselone u duelu sa Mančester Sitijem. Revanš mečevi su na programu 12. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve