Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.02.2014.

00:35

Ninković za B92: Nastavimo akciju

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković potvrdio je za B92 da je uplatio novac za oporavak Une Savić, ali je porekao da je uplatio kompletnu sumu od 80.000 evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pojedini beogradski mediji preneli su ranije tokom dana da je Ninković uplatio kompletnu sumu, što bi moglo da dovede javnost u zabludu da je akcija završena.

Ninković je izjavio za B92 da akcija pomoći za malu Unu tek počinje, i da ne želi bilo kakvu vrstu publiciteta tim povodom, već mu je cilj pomoć obolelom detetu.

"Moj manir nije da se oglašavam ovim povodom, niti da potvrđujem ili demantujem da li sam, i na koji način učestvovao u ovoj akciji. Praktično sam primoran da se oglasim, jer su pojedini mediji objavili netačnu informaciju da sam uplatio određeni iznos na žiro račun koji je otvoren na ime male Une", rekao je Ninković za B92.

Ninković, koji nije prvi put dao novac u humanitarne svrhe, kaže da je jedini razlog što se oglašava ovim povodom, činjenica da je zahvaljujući napisima, javnost dovedena u zabludu da je sav novac već prikupljen.

"Jesam uplatio određena sredstva, ali ne i sumu koja je objavljena. Prosto mi je neprijatno što sam uopšte u situaciji da govorim o tome. Više me brine činjenica da je netačnom informacijom usporena akcija u kojoj je potrebno još novca, i naneta neprijatnost porodici male Une. Borba je tek počela, ovo je samo prvi korak, i ovom prilikom apelujem na sve dobre ljude, da nastave da prikupljaju novac. Ponavljam, meni ovakva vrsta publiciteta ne treba, niti sam je tražio, želim samo da svi zajedno pomognemo i Uni omogućimo da se raduje životu koji je pred njom", zaključio je Ninković.

Dvogodišnja Una Savić vodi borbu protiv teškog oblika leukemije. Pomoć devojčici tokom poslednjih pola godine prikupljali su razni pojedinci i institucije, uključujući i fudbalske klubove.

Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine uplatom novca na račun Komercijalne banke na ime Una Savić.

DINARSKI 205-9011005219862-38

DEVIZNI SWIFT – BIC: DEUTDEFF, SWIFT – BIC: KOBBRSBG, IBAN/ Account Number: 9031019889411 RS 35205903101988941194

ili slanjem prazne poruke na SMS broj 2205.

Važi za sve tri mreže (TELENOR, MTS I VIP). Cena poruke je100 dinara.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.pomoczaunu.com

Pomozimo Uni da pobedi leukemiju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve