Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2014.

13:12

Marko Vešović u Torinu

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović potpisao je troipogodišnji ugovor sa Torinom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mladi crnogorski reprezentativac godišnje će zarađivati oko 250 hiljada evra. On se tako priključio nekadašnjem saigraču iz Zvezde Nikoli Maksimoviću.

Vešović je trenirao nekoliko dana sa "bikovima" i zadovoljio očekivanja trenera Đampjera Venture više nego konkurenti Marko Faraoni iz Votforda i nekadašnji igrač PSV-a Stanislav Manolev.

Vešović je u decembru napustio Zvezdu nakon što je tužbom zbog neuspunjenih obaveza dobio raskid ugovora sa crveno-belima za koje je igrao od januara 2011. godine.

Da li će Vešović ove sezone nastupiti za Torino nije sigurno, jer zauzima mesto stranca, pa postoji mogućnost da ga klub pošalje na pozajmicu u Vičencu ili Leče.

Torino je trenutno šesti u Seriji A sa 32 boda, jednim manje od rivala na mestima koje vode u Ligu Evrope sledeće sezone. "Bikovi" posebno briljiraju u poslednjih mesec i po dana jer u šest kola imaju četiri pobede uz po remi i poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve