Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.01.2014.

22:35

“Nismo prodali Ninkovića i Jojića”

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da ‘crno-beli’ ne planiraju da prodaju Nikolu Ninkovića i Miloša Jojića fondu Punija Zahavija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Grubor je u prethodna dva dana u društvu potpredsednika šampiona Srbije Ratomira Babića boravio na službenom putu u Izrael.

Po povratku Grubor je istakao da je tamo bio na razgovorima sa Zahavijem, ali je kategoričan kada se povede priča o mogućnosti da dva mlada asa iz Humske već tokom zime budu na raspolaganju investicionom fondu.

Istina je da smo bili u Izraelu i vratili se u utorak, kao i to da smo vodili određene razgovore o dugoročnoj saradnji. Ono što nije precizno i tačno u priči koja se pojavila je vezano za Ninkovića i Jojića. Pričali smo o saradnji, ali ništa konkretno o pomenutim igračima. Kada budemo imali konkretne odluke, to ćemo svakako objaviti”, istakao je prvi operativac kluba iz Humske.

Na pitanje da li je u razgovorima jedna od tema bila prodaja nekog drugog fudbalera iz igračkog pogona, Grubor je kratko odgovorio:

Ne, tako nešto nije planirano”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve