Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.01.2014.

20:23

Kan: Švajni, idi u Junajted

Legendarni nemački golman Oliver Kan posavetovao je svog sunarodnika Bastijana Švajnštajgera da pređe u Mančester Junajted ako dobije ponudu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Švajnštajger od početka profesionalne karijere, 2002. godine, brani boje Bajerna, za koji je odigrao 309 utakmica i postigao 37 golova.

Poslednjih dana spekulisalo se da ga ‘crveni đavoli’ žele, a Kan je najavio mogućnost da Švajnštajger zaista napusti Bavarce uskoro.

Razumeo bih ako bi Bastijan napustio Bajern ovog leta. Ako bude imao ponude klubova kao što su Real Madrid, Barselona ili Mančester Junajted, morao bi to da prihvati”, rekao je Kan za “Kiker”.

Nemački magazine prenosi da bi Švajnštajgeru definitivno najviše odgovarao prelazak u Junajted, a i za ‘crvene đavole’ bi to bilo veliko pojačanje.

Švajnštajger je zbog povrede van terena od novembra, a pod znakom pitanja je čak i za Bajernov dvomeč osmine finala Lige šampiona sa Arsenalom. Od početka sezone je odigrao deset utakmica i imao je po jedan gol i asistenciju, uz 92 odsto upešnih pasova.

Njegova budućnost u Bajernu je pitanja od dolaska Pepa Gvardiole na klupu minhenskog tima, a nemački mediji kao razlog navode da je on ‘stara garda’, a da Španac postepeno uvodi svoju viziju u klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve