Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.01.2014.

17:16

Salah zamena za Matu u Čelsiju

Londonski Čelsi saopštio je da je ugovorio sve detalje oko transfera Egipćanina Mohameda Salaha iz Bazela, potvrđeno je sa "Stamford Bridža".

Izvor:

Autor:

Default images

Prema navodima s Ostrva, 21-godišnji ofanzivac prošao je medicinske preglede i dogovorio sve detalje ugovora, a cena transfera je 11 miliona funti.

Egišćanin je dugo figurirao kao ključno pojačanje Liverpula u januarskom prelaznom roku, ali je Čelsi munjevito reagovao i ekspresno doveo zamenu za Španca Huana Matu, koji je na korak od Mančester Junajteda.

Lucidni Španac, koji je bio u drugom planu kod Žozea Murinja, nalazi se na putu za Mančester, a navodna visina transefa je neverovatnih 45 miliona evra (37 miliona evra).

'Plavce' je pre Huana Mate napustio još jedan ofanzivni vezista, u pitanju je mladi Belgijanac Kevin De Brujne koji je pojačao Volfsburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve