Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2014.

14:44

UEFA: Idealan tim bez Mesija

Evropska fudbalska unija (UEFA) proglasila je idealni tim 2013. godine u kojem nije bilo mesta za napadača Barselone Argentinca Lionela Mesija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Zanimljivo je da se u ekipi godine u izboru vladajućeg tela evropskog fudbala nalaze fudbaler Reala Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović, ali da u njemu nema nijednog igrača Barselone.

U izboru za idealan tim učestvovalo je šest miliona navijača, koji su u njega uvrstili četvoricu igrača osvajača Lige šampiona Bajerna, trojicu iz ’kraljevskog kluba’, dvojicu iz Pari Sen Žermena i po jednog iz Borusije iz Dortmunda i Arsenala.

Idealan tim u izboru UEFA čine: Manuel Nojer (Bajern), Filip Lam (Bajern), Serhio Ramos (Real Madrid), Tijago Silva (Pari Sen Žermen). David Alaba (Bajern), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Garet Bejl (Real Madrid), Mesut Ezil (Arsenal), Frank Riberi (Bajern), Zlatan Ibrahimović (Pari Sen Žermen) i Kristijano Ronaldo (Real Madrid).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve