Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.12.2013.

21:03

Rodžers: Eto skrivio crveni i penal

Vezani porazi od Mančester Sitija i Čelsija spustili su za tri dana Liverpul sa prvog na peto mesto u Premijer ligi.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

„Crveni“ su u oba meča poveli, ali zatim dozvolili preokrete i oba meča izgubili sapo 2:1.

Uz težak raspored, koji imje seriju teških duela doneo u doba kada se u Engleskoj igra najčešće, menadžer Brendan Rodžers nezadovoljan je i suđenjem, posebno u meču sa Čelsijem.

Eto je imao mnogo sreće kada je dobio samo žuti karton“, prokomentarisao je situaciju iz trećeg minuta Brendan Rodžers. Kamerunac je tada brutalno startovao na Džordana Hendersona, a iz slobodnog udarca koji je usledio Liverpul je poveo. „Jesmo mi dali gol iz akcije koja je usledila, ali taj start nije bio ni blizu lopte“.

Eto je tokom utakmice učestvovao u nizu ključnih događaja – u 35. minutu je postigao gol za pobedu, a u finišu meča bio je u duelu sa Luisom Suaresom u svom šesnaestercu.

Eto nije ni pogledao u loptu, krenuo je da blokira Luisa. Ako to radi namerno, da li je to penal ili ne? Viđao sam da ih sude. Ali Hauard Veb nije pokazao na belu tačku i moramo da prihvatimo stanje“, zaključio je Rodžers.

Žoze Murinjo je takođe bio nezadovoljan suđenjem. Po njegovom mišljenju Suares je u toj situaciji zaslužio karton zbog simulacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve