Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.12.2013.

09:00

Jojić za B92: Evropa vraća navijače

Iako je tek krajem prošle godine postao prvotimac Partizana, Miloš Jojić uspeo je u međuvremenu da reši "večiti" derbi i postigne gol za reprezentaciju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U novogodišnjem intervjuu za sajt B92, trenutno najbolji fudbaler u Srbiji pričao je o utiscima koji su obeležili njegovu 2013, o svojoj igri, očekivanju od novog trenera Partizana ali i selektora Srbije, pritisku javnosti na njegov klub u proteklom periodu, kao i slaboj poseti na utakmicama crno-belih u Humskoj 1.

Iako ostaje žal za boljim učinkom u Evropi, ovaj 21-godišnji momak je prezadovoljan 2013. godinom.

"Uzeli smo titulu, postigao sam gol u derbiju koji je faktički doneo tu titulu i izjednačili se sa Zvezdom. Imali smo blagi neuspeh u Evropi, bili smo na korak od Lige Evrope, ali nismo uspeli. Što se mene lično tiče, jesenji smo prvaci, dao sam gol u derbiju, debitovao sam i postigao gol za A reprezentaciju. Igrao sam konstantno i za mladu selekciju pa mogu reći da je uspešna godina iza mene. Samim tim nisam slučajno dobio nagradu za igrača Superlige”, rekao je Jojić u intervjuu za B92.

Kompletan razgovor sa Milošem Jojićem pročitajte u našoj rubrici intervjui.

Do sada ste u okviru našeg Paketića mogli da pročitate intervjue sa srpskom fudbalerkom u Barseloni, zatim sa kapitenom KK Partizan Draganom Milosavljevićem, trenerom Mega Vizure Dejanom Milojevićem, fudbalerima Radosavom Petrovićem i Draganom Mrđom, trenerom rukometaša Partizana Aleksandrom Brkovićem i vaterpolistom Radničkog Milošem Korolijom, kao i preglede godine u auto-moto sportovima, tenisu, domaćem fudbalu i odbojci.

Narednih dana očekuje vas još mnogo atraktivnih sadržaja iz različitih sportova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve