Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.12.2013.

22:51

Đurić: Podmeću nam Vešovića

Predsednik Partizana Dragan Đurić demantovao je da su ‘crno-beli’ zainteresovani da dovedu doskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde Marka Vešovića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vešović se prethodnih dana pominjao kao pojačanje Partizana, pošto su navodno predstavnici šampiona Srbije kontaktirali njegovog menadžera Radojicu Božovića.

To nema veze sa istinom. Nikada nismo bili zainteresovani za njega, ni letos, pa tako ni sada. To su priče koje podmeću zlonamerni, jer svi maksimalno radimo na prelaznom roku, da bi se pojavilo tako nešto. Ponoviću, Marko Vešović nije želja Partizana i sigurno neće doći u naš klub”, kategoričan je Đurić.

Vest da bi Vešović mogao da pojača Partizan demantovao je i Božović.

U pitanju je nečija mašta jer nismo imali nikakve kontakte vezane za dolazak Vešovića u Partizan. Najbitnije za celu priču i za stavljanje tačke na razne teorije da me niko iz Humske nije zvao za Vešovića, niti sam ga ja nudio”, naglasio je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve