Nova vest
Fudbal

Petak, 20.12.2013.

18:29

Humani Miloš Ninković

Miloš Ninković je još jednom pokazao humanost i nagradu u iznosu od 20.000 dinara koju je dobio, pokloni onima kojima je pomoć više nego dobro došla.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Tehnički sponzor Crvene zvezde obezbedio je nagradu za fudbalera koji je bio najuspešniji u proteklom mesecu, a to je u novembru bio Ninković.

On je nagradu uručio sedmočlanoj porodici Vulić. Nebojša i Suzana Vulić, pre samo tri meseca dobili su i petu prinovu, i vaučer sa kojim mogu da kupuju u prodavnicama N sporta sigurno će im predstavljati pomoć.

“Hvala pre svega navijačima što su izabrali mene, ali i da su nekog drugog izbrali, ne bi bilo nezasluženo. Porodici Vulić ovo sigurno znači, i ja sam bio klinac i znam šta bi mi značilo tada da mi je neki igrač Zvezde poklonio bilo šta, a kamoli da se obučem u Pumi. Trudiću se da i u budućnosti svojim igrama zaslužim da budem igrač meseca. Zahvaljujem se Pumi i N Sportu što su omogućili ovu akciju, odnosno nama fudbalerima da obradujemo decu”, rekao je Ninković, u prostorijama N Sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve