Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2013.

15:49

Džarovski: Žreb za SP je namešten

Fudbalski menadžer iz vremena bivše SFRJ Velibor Džarovski izjavio je da je žreb za Svetsko prvenstvo u Brazilu bez sumnje namešten.

Izvor: B92, index.hr

Autor:B92, index.hr

Default images

"U najlakšoj grupi su Švajarska jer je predsednik FIFA Sep Blater Švajcarac, kao i Francuska, zato što je predsednik UEFA Francuz Mišel Platini. Mislite da je to slučajno? Ne, nije. Žreb je milion posto namešten“, rekao je za agenciju Anadolija Džarovski, samozvani ’kralj nameštaljki’.

Na pitanje novinara kako je moguće da se namesti žreb na tako visokom nivou, tj. kako može tako nešto da tvrdi bez čvrstih dokaza, Džarovski je odgovorio:

"Kakvo ti je to pitanje? Ništa lakše! Jedna kuglica bude malo toplija od drugih i eto ti Ili neka bude malo teža, i to je to Znam kako se to radi jer sam mnogo puta nameštao žreb Kupa Makedonije kako bi moj Vardar dobijao slabijeg protivnika. Ako već vi mene pitate kako mogu tako nešto da tvrdim, pitam ja vas zašto naše balkanske reprezentacije koje će igrati na SP, Bosna i Hercegovina i Hrvatska, nisu u laganim grupama? Jasno, zato što nemamo lobi i svoje čelnike u UEFA i FIFA“, kaže Džarovski.

Na kraju, Džarovski je rekao da se sve može namestiti, pa i utakmica na prvenstvu sveta u fudbalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve