Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.12.2013.

19:20

Nova hapšenja igrača u Engleskoj

Engleska policija uhapsila je tri osobe u sklopu nove istrage nameštanja u fudbalu, posle optužbi da je jedan igrač primio novac da namesti meč Čempionšipa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nacionalna agencija za kriminal (NCA) potvrdila je da je reagovala na osnovu informacije koju je dobila od tabloida San.

San je u nedelju objavio da se tajni agent sastao sa jednim igračem, koji je rekao da može da sredi da igrači u Čempionšipu dobiju javne opomene u zamenu za desetine hiljada funti. On je takođe tvrdio da može da namesti neke utakmice Premijer lige, kao i da se sprema da isto učini na Svetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine.

Istraga je u toku i blisko sarađujemo sa Fudbalskom asocijacijom Engleske i Komisijom za klađenje. Tri osobe su uhapšene i trenutno ih saslušavaju. U ovim trenucima nemamo više nikakav komentar“, rekla je portparolka Nacionalne agencije za kriminal.

Krajem novembra započet je pravi rat protiv nameštanja u Engleskoj, a u sklopu te akcije već je uhapšeno nekoliko osoba. Ove nedelje pred sudijom su se našli fudbaleri Vajthoka Majk Boateng i Hakim Adelakun, upravo zbog sumnje da su nameštali utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d