Nova vest
Fudbal

Petak, 06.12.2013.

18:35

Ćiro: Možemo iznenaditi Brazil

Nekadašnji selektor Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević veruje da "vatreni" mogu u osminu finala Svetskog prvenstva, te ističe značaj duela sa Brazilom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Hrvatska će na premijeri Mundijala 12. juna 2014. godine igrati protiv domaćina Brazila na stadionu Korintijansa u Sao Paulu.

"Velika je stvar što ćemo prvenstvo otvoriti sa domaćinom. To je strašna stvar za našu domovinu i reprezentaciju i prilika da se na najbolji mogući način prikažemo svetu", rekao je Blažević.

U grupi sa ove dve selekcije igraće još Meksiko i Kamerun.

"Evidentno je da su Brazil i Hrvatska favoriti, ali moramo se paziti Kameruna i Meksika. Objektivno Hrvatska ima veliku mogućnost da uđe u osminu finala", rekao je Ćiro.

Naravno, u centru pažnje u Hrvatskoj biće okršaj sa petostrukim šampionom sveta na premijeri

"Biće to jedna vrlo specifična utakmica jer igramo fudbal sličnog stila. Smatram da smo u stanju da izborimo dobar rezultat. Oni naravno imaju prednost, domaćini su, ali biće pod velikim teretom favorita. Naši lukavi igrači u stanju da iznenad", zakljućio je Blažević.

Prvo kolo Mundijala doneti još nekoliko sjajnih okršaja evropskih reprezentacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve