Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.12.2013.

18:47

Zaneti: Neću da budem trener

Kapiten Intera Havijer Zaneti rekao je da još ne zna čime će se baviti nakon završetka karijere, ali je siguran da sebe ne vidi na poziciji trenera.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Argentinac je početkom avgusta proslavio 40. rođendan, međutim ne namerava da prestane sa aktivnim igranjem fudbala u klubu u kojem je od 1995. godine.

"Sada sam fokusiran samo da ovu sezonu završim najbolje što mogu, a posle ću na miru razmisliti šta ću raditi u budućnosti", rekao je Zaneti.

Fudbaler koji može da pokriva gotovo sve pozicije u odbrambenoj i veznoj liniji za tim iz Milana odigrao je 704 utakmica i postigao 17 golova.

"Želim samo da budem koristan za tim. Ne znam šta ću raditi u budućnosti, ali bih voleo da ostanem u Interovoj porodici. Mislim da ću, kada dođe trenutak, znati šta da radim... U svakom slučaju, ne vidim sebe kao trenera", rekao je Zaneti.

Italijanski mediji pišu da će Zaneti verovatno postati član Upravnog odbora Intera kada završi fudbalsku karijeru, a njegov aktuelni ugovor ističe narednog leta. Prethodno, Argentinac je izjavio da je spreman da potpiše produžetak saradnje na još godinu dana.

“Il Kapitano” je propustio početak ove sezone zbog povrede Ahilove tetive i nastupio je svega dva puta, a Inter je trenutno četvrtoplasirani tim Serije A sa 27 bodova, deset manje od vodećeg Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve