Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.12.2013.

20:07

FKS: Ne pregovaramo sa Vešovićem

Spotski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković demantovao je pisanja pojedinih srpskih i bosanskih medija da "bordo" klub pregovara sa Markom Vešovićem.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ibraković je za portal SpotSpot.ba rekao da fudbaler Crvene zvezde, koji je podneo zahtev za raskid ugovora sa crveno-belima, neće doći na Koševo.

"Informacija da je Sarajevo u pregovorima s Vešovićem nije tačna. Sarajevu se niko ne treba prodavati preko medija. Mi smo ozbiljan klub i kada transfer bude dogovoren, biće i zvanično objavljen", rekao je Ibraković.

On je rekao da će narednih dana klub dovesti pojačanje, ali da nije reč o velikom transferu. Sarajevo je u ponedeljak dobilo novog trenera, Robert Jarni je novi šef stručnog štaba tima sa stadiona Asim Ferhatović Hase.

Sarajevo je posle prvog dela sezone u Premijer ligi BiH drugi na tabeli sa dva boda manje od najvećeg rivala, aktuelnog šampiona Željezničara.

"Bordo" klub, koji je u svojoj istoriji dva puta bio šampion stare Jugoslavije, a isto toliko puta i BiH, je u septembru postao filijala engleskog Premijerligaša Kardif Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve