Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.12.2013.

19:31

FIFA: Kasni izgradnja 3 stadiona

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da tri stadiona za Svetsko prvenstvo 2014 u Brazilu neće biti završena do predviđenog roka.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najviše kasni objekat u Sao Paulu (Arena Korintijans), na kojem su nedavno poginula dva radnika, a za koji se ne zna kada će biti gotov.

Predviđeni rok do kraja decembra neće izpuniti ni stadioni u Kuritibi (Arena Baišada) i Kujabi (Arena Pantanal), koji će biti završeni verovatno do kraja februara.

FIFA Svetsko prvenstvo 2014. počinje 12. juna i trajaće do 13. jula, a mečevi će se igrati na 12 stadiona u isto toliko gradova: Marakana (Rio de Žaneiro), Nacionalni stadion Mane Garinča (Brazilija), Arena Korintijans (Sao Paulo), Arena Kastelao (Fortaleza), Arena Mineirao (Belo Horizonte), Arena Beira Rio (Porto Alegre), Arena Fonte Nova (Salvador), Arena Pernambuko (Resife), Arena Pantanal (Kuiaba), Arena Baišada (Kuritiba), Arena Amazonija (Manaus) i Arena Das Dunas (Natal).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve