Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.12.2013.

19:00

Slobodni na leto, ko su najbolji?

Na društvenim mrežama mogu se videti svakakve stvari, pa tako postoji sve više mesta na kojima možete naći interesantne informacije u vezi sa fudbalom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"The Football Review" (TFR) sastavio je listu 11 fudbalera čiji ugovori ističu na kraju sezone i sastavljeni tim objavio na svom tviteru.

Među ovim fudbalerima nalaze se Viktor Valdes, Šabi Alonso i Andrea Pirlo, a i pored nekih nekarakterističnih pozicija igrača, ovakvim sastavom zadovoljni bi bili mnogi treneri.

Na golu se nalazi Viktor Valdes koji će na kraju sezone definitivno napustiti Barselonu.

Bekovsku liniju čine igrači iz Premijer lige, Čelsijev Ešli Kol i Arsenalov Bakari Sanja. Jedan od štopera je kapiten ‘plavaca’ Džon Teri, a društvo mu pravi Martin Montoja čija je prirodna pozicija desni bek.

Dva zadnja vezna su Andrea Pirlo iz Juventusa, i Blez Matuidi iz Pari Sen Žermena. Zbog velikog broja igrača koji igraju na ovoj poziciji, TFR je Šabija Alonsa stavio uz desnu aut liniju, dok je na levom boku fudbaler Blekpula Tom Ins.

Napadački tandem veoma je jak, a čine ga Samjuel Eto iz Čelsija i Dimitar Berbatov iz Fulama.

Kakvo je Vaše mišljenje, da li je ovo 11 najboljih igrača čiji ugovor ističe na kraju sezone i koga biste Vi ubacili u tim?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve