Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.12.2013.

21:13

I Kirovski tražio raskid ugovora

Nastavlja se osipanje fudbalera Crvene zvezde, a posle Filipa Mladenovića i Marka Vešovića, raskid ugovora tražio je i golman Aleksandar Kirovski.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kirovski je raskid ugovora zatražio jer nije dobio adekvatnu minutažu i tako postao treći igrač koji je u poslednjih mesec dana izrazio želju da napusti klub.

On je na Marakanu stigao pre dve i po godine kao jedan od najtalentovanijih golmana u zemlji, a zabeležio je samo sedam nastupa za prvi tim pre nego što je vraćen na pozajmicu u Zemun.

Situacija u Crvenoj zvezdi svakim danom sve je lošija, a osim 22-godišnjeg golmana, raskid ugovora su ranije tražili Mladenović i Vešović.

Mladenović je dobio spor o raskidu ugovora, a zbog ovih zahteva oba igrača su odstranjena iz tima. Vešović je posle rekao da će pokušati da nađe dogovor sa klubom, dok je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao da ga je crnogorski internacionalac razočarao.

Malu minutažu imao je i Vukan Savićević koji je na 'Tviteru' izrazio nezadovoljstvo što ne igra, ali je ostao u klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve