Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.12.2013.

17:52

Fulam otpustio Martina Jola

Fudbalski klub Fulam otpustio je Martina Jola sa mesta menadžera, a tu funkciju preuzeo je dosadašnji glavni trener Rene Mulenstin.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

57-godišnji Jol je na Krejven Kotidž došao u junu 2011. godine, a otkaz je dobio u nedelju posle pet uzastopnih poraza u Premijer ligi.

Mulenstin je bio asistent sera Aleksa Fergusona u Mančester Junajtedu, a stručnom štabu Fulama pridružio se tokom leta.

Naša loša forma i rezultati ove sezone su evidentni, a navijači Fulama zaslužuju bolje“, rekao je prvi čovek Fulama Šahid Kan, „Pošto je do kraja sezone ostalo još dosta, promena nam je bila neophodna. Drago mi je što je Martin u potpunosti razumeo situaciju“.

Fulam je u subotu izgubio od Vest Hema sa 3:0, a tokom utakmice fudbaleri tog tima nisu imali nijedan šut na gol. Pre tog duela, Jol je rekao da će sigurno ishod utakmice sa ’Čekićarima’ i Totenhemom u sredu odlučiti njegovu budućnost.

Jol je treći menadžer koji je dobio otkaz od početka sezone u Premijer ligi, pošto je prethodno Ian Holovej napustio Kristal Palas, a Paolo Di Kanio dobio otkaz u Sanderlendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve