Nova vest
Fudbal

Subota, 30.11.2013.

11:13

Ibra: Mojih golova nema ni u igrici

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da golovi kao njegovi ne mogu da se vide čak ni u video igricama.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ibrahimović je istakao da je svoje najspektakularnije golove u 2013. godini postigao na prijateljskoj utakmici između Švedske i Engleske i duelu sa Barsijom u Ligi 1.

Postižem veliki broj golova koje je teško kopirati. To su golovi koji podižu duh ljudima. U dresu Pari Sen Žermena sam postigao spektakularan gol (petom preko glave protivnika). Isto važi i za makazice sa 35 metara a meču sa Engleskom“, rekao je Ibrahimović, „Ali, verujte mi, kada postignem takve golove, osećam se toliko dobro. Takve golove obično možete da vidite u video igricama i možda možete da uporedite osećaj u pravom životu ili u igrici. Međutim, moram da budem iskren, mislim da niko ne može da postigne tako spektakularne golove kao Zlatan u igricama, iako one ovih dana izgledaju veoma realno“.

Ibrahimović je tom izjavom nastavio da zabavlja sve ljubitelje fudbala, a u prethodnih desetak dana imao je još nekoliko izjava za pamćenje.

Prvo je za sebe rekao da je Bog, potom da Svetsko prvenstvo neće biti vredno gledanja zato što on neće igrati na njemu, kao i da mu nije potrebna Zlatna lopta da bi znao da je najbolji na svetu.

U dosadašnjem delu sezone Ibrahimović je postigao 19 golova na 21 meču u dresu ’svetaca’.

Kako su izgledali golovi koje je švedski reprezentativac pomenuo možete da vidite i sami...

PSŽ - Bastija



.

Švedska - Engleska



.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d