Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.11.2013.

23:55

Zajednica: Prvenstvo je regularno

Zajednica fudbalskih klubova JSL smatra da je dosadašnji deo prvenstva regularan, reagujući na poslednja dešavanja u takmičenju i saopštenja u vezi s tim.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zajednica na svom sajtu konstatuje da ove pojave izuzetno opterećuju takmičenje i negativno utiču na njegov tok.

"Ovom prilikom apelujemo na jedinstvo klubova u Superligi sa zahtevom da svi organi u okviru FS S svojim ponašanjem i odlukama moraju da doprinesu kvalitetnijem i uspešnijem takmičenju", zaključuje se u saopštenju Zajednice superligaša.

Crvena zvezda je u nedelju nazvala domaću Superligu "lakrdijom" nakon što su, prema mišljenju crveno-belih, sudije teško oštetile ekipu Voždovca u porazu protiv šampiona Partizana.

"Dosadašnji deo prvenstva pokazao regularnost takmičenja, što se potkrepljuje postignutim rezultatima i minimalnom bodovnom razlikom klubova, posebno u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan. Evidentno je da u ovoj polusezoni ima više prigovora na suđenje i da su svi ti prigovori dostavljani Sudijskoj organizaciji, koja je postupala i sankcionisala uočene propuste i sudijske greške. To će svakako biti urađeno i u ovom konkretnom slučaju i u tom pravcu očekujemo hitnu reakciju Sudijske komisije FS S koja je prema statutu jedino i nadležna u ovoj oblasti", navodi se u saopštenju Zajednice superligaša, nakon brojnih saopštenja vezanih za prvenstvenu utakmicu Voždovac - Partizan (0:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve