Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.11.2013.

17:14

"Anri i Pires ne dolaze u Arsenal"

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da se Tjeri Anri i Rober Pires neće vratiti u londonski klub, iako već neko vreme treniraju sa ekipom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Francuski internacionalci su tokom prošle nedelje počeli da treniraju sa timom Arsenala, što je dovelo do spekulacija da će se vratiti u klub u kome su doživeli najlepše trenutke karijere.

Menadžer ’tobdžija’ u ponedeljak je odbacio takvu mogućnost.

„Oni vole da se vrate u Arsenal i treniraju. Kada mogu da nam se pridruže oni to i urade. Odlično se uklope u raspoloženje tima, ali ništa više od toga. Nemaju u planu da nešto urade već da samo uživaju trenirajući. Obično ne treniraju sa prvim timom nego dođu i rade na svojoj fizičkoj pripremi. Nema mnogo takmičenja, kada se napravi mesta ja ih pozovem da igraju sa prvim timom, ali obično treniraju odvojeno“, rekao je Venger.

Anri se vratio iz Sjedinjenih država gde je vodio Njujork do titule istočne konferencije, a Rober Pires je slobodan igrač otkad je 2011. godine završio angažman u Aston Vili.

Govoreći o mogućoj budućoj ulozi Anrija u klubu, Venger je rekao: „Za sada ne znamo ništa, se samo vrati kada želi da trenira. Imamo veliki tim, jak, i imamo dovoljno podrške da tim ostvari svoje ciljeve. Tjeri je igrač, jednoga dana to sigurno neće biti, ali u ovom trenutku, ne“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve