Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.11.2013.

14:33

Ništa od trampe Alonso-Pirlo

Trener fudbalera Reala iz Madrida Karlo Ančeloti demantovao je da postoji mogućnost da taj klub trampi Šabija Alonsa za Andreu Pirla iz Juventusa.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Obojici fudbalera na leto ističu ugovori sa klubovima i uskoro će biti slobodni u izboru nove sredine.

"Šabi je veoma važan igrač za Real, pogotovo sada kada se oporavio od povrede. Postoje samo dva takva fudbalera u Evropi, Šabi Alonso i Andrea Pirlo. Ipak, nemamo nameru da teramo igrača da prihvata bilo kakvu trampu sa Juventusom. Nema nikakve istine u tim glasinama".

Ančeloti je sa Pirlom uspešno sarađivao tokom perioda provedenog u Milanu. Roso-neri su sa njima dvojicom, pored ostalog, osvojili dve Lige šampiona.

"Još sam u kontaktu sa Pirlom jer imamo zaista dobar odnos. Bilo mi je drago kada su mu nedavno navijači Reala u meču Lige šampiona priredili srdačan doček", dodao je trofejni italijanski stručnjak.

Pirlo je sa Juventusom u prethodne dve sezone osvajao titule šampiona Italije, ali nezadovoljan minutažom u poslednje vreme najavio je mogućnost odlaska iz Torina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve