Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.11.2013.

12:47

"Brazil će biti svetski šampion"

Selektor Brazila Luis Felipe Skolari istakao je da će njegova ekipa biti šampion na predstojećem Svetskom prvenstvu u toj zemlji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Skolari je odbio navode da će Brazilci biti pod velikim pritiskom na Mundijalu, rekavši da tim ima ono što je potrebno da bi postao svetski prvak.

Brazil je u Majamiju ubedljivo pobedio Honduras sa 5:0, ostvarivši 11. pobedu u poslednjih 12 utakmica.

Na pitanje novinara da li će reprezentacije ’pući’ pod pritiskom domaće javnosti, Skolari je rekao da je to nemoguće.

„Nema pritiska na Brazil da bude svetski prvak. Brazil će biti svetski prvak“, rekao je Skolari.

Selektoru Brazilu ovo je bio drugi put da odgovara na isto pitanje, a prethodno je rekao da bi ostao na kauču i gledao fudbal, da ne misli da Brazil ima šanse za titulu.

’Selekao’ je sa pet golova u mreži ispratio Honduras, a pet različitih igrača se upisalo u strelce. Tako je Brazil postigao ukupno 18 golova na poslednjih pet mečeva, ali Skolari smatra da rezultat ne pokazuje pravo stanje stvari na terenu.

„5:0 nije adekvatan rezultat. Sa načinom na koji smo igrali, trebalo je da bude 2:0, 3:0. Golovi su stigli jer smo iskoristili neke situacije.Sa večerašnji nivoom naših igrača i produktivnošću koju su pokazali, rezultat je dobar. Videli smo šta smo želeli od reprezentativaca“, zaključio je Skolari.

Brazil sledeću utakmicu igra u utorak u Torontu protiv Čilea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve