Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.11.2013.

12:10

Igrači Radničkog prekinuli štrajk

Fudbaleri Radničkog 1923 prekinuli su dvodnevni štrajk zbog neisplaćenih plata, prenose ’Večernje novosti’.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Uoči popodnevnog treninga u petak, izabranici Radmila Ivančevića nisu izašli na teren, a sporne su bile dve neisplaćene plate.

Ipak, posle razgovora sa trenerom Radmilom Ivančevićem, fudbaleri su prekinuli štrajk i vratili se treninzima.

Trenirali smo.Objasnio sam fudbalerima da ako ne treniramao radimo protiv sebe, u korist svoje štete. Svi su, osim povređenih, bili na treningu. Održali smo odličantrening i izuzetno sam zadovoljan zalaganjem fudbalera”, rekao je Ivančević za ‘Večernje novosti’.

Fudbaleri kluba iz Kragujevca mesecima nisu primili plate, a Ivančević ističe da razume svoje igrače, ali se nada popravku situacije.

Igrači su korektnisa mnom, poštuju me. Međutim, mnogi od njih nisu primili platu više meseci,imaju problema sa porodicom. Nije lako, razumem ih. Očekujemo da grad reaguje. Znamo da su pare svuda problem, ali je neophodno i da se učini nešto ukoliko Kragujevac želi, a smatram da želi, da ima Superligaša. Verujemo da će problem početi da se razrešava iduće nedelje”, dodao je trener Radnićkog.

Igrači su, prema rečima Ivančevića, iscrpljeni posle ove neprijatne situacije, pa je odlučio da im nedelja bude slobodan dan.

“Oseća se kod mnogih,iz više razloga, psihički i fizički umor. Neki vuku povrede, kao Knežević, koji ne trenira, ili Kovačević, koji trenira po posebnom režimu. Nismo želeli ni da igramo prijateljsku utakmicu, da ne opterećujemo igrače. Dobro je da se u nedelju odmore i pokušamo da narednih dana konsolidujemo redove da do kraja sezone ostvarimo što je moguće bolji rezultat” , zaključio je Ivančević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve