Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.11.2013.

11:47

Inijesta do Božića potpisuje ugovor

Sportski direktor Barselone Antoni Zubizareta rekao je da je fudbaler tog tima Andres Inijesta blizu potpisivanja novog ugovora.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Zubizareta očekuje da će fenomenalni vezista uskoro produžiti ugovor sa Barsom, uprkos mnogim spekulacijama da nije zadovoljan i da će otići.

Pregovori kluba i 29-godišnjeg fudbalera usporeni su posle navodnog odbijanja Inijeste da pristane na uslove koji su mu ponuđeni ranije tokom jeseni.

To je pokrenulo spekulacije o njegovoj budućnosti, a interesovaje su pokazali mančesterski klubovi – Junajted i Siti.

Ipak, Inijesta je posle pobede Barselone u ’El Klasiku’ svima stavio do znanja da želi produženje ugovora, a Zubizareta je uveren da će dogovor biti postignut pre Božića.

„Blizu smo da dogovorimo novi ugovor sa Inijestom. Mislim da će biti potpisan pre Božića“, kratak je bio Zubizareta.

Inijesta, kojem ugovor sa aktuelnim prvakom Španije ugovor ističe u julu 2015. godine, za Barselonu je odigrao 315 utakmica i postigao 20 golova.

Za špansku reprezentaciju strelac je 11 golova na 92 meča. Sa ’furijom’ je osvojio dva Evropksa i jedno Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve