Nova vest
Fudbal

Petak, 15.11.2013.

21:58

Miha: Da je boks dobili bi na poene

Selektor Srbije Siniša Mihajlović zadovoljan je igrom u prijateljskom meču protiv Rusije u Dubaiju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Orlovi" su odigrali 1:1 sa "Zbornajom" u pretposlednjem meču u 2013. godini, a jedini gol za naš tim postigao je Filip Đorđević. koji je postavio konačan rezultat.

"Bio je doba meč, dve odlične, kompaktne selekcije na terenu. Nije utakmica ličila na prijateljsku. Mislim da smo mi u drugom poluvremenu odigrali bolje, stvorili više šansi. Kada bi fudbal bio boks, dobili bismo na poene",rekao je Mihajlović.

Selektor se ne slaže sa stavom da ekipa igra bolje kada nema rezultatskog pritiska, već smatra da je u procesu "odrastanja".

"Igrali smo odlično i protiv Hrvata u Beogradu, a to je bila takmičarska utakmica. Vidi se na svakom meču da ima pomaka unapred. Sve smo bolji, verujemo sve više u svoj kvalitet i samim tim sve smo bliži da postanemo ozbiljna reprezentacija", zaključio je Mihajlović.

Poslednji meč u godini Srbija igra u utorak u Užicu protiv selekcije "Novinra", što bi mogao da bude poslednji meč sa Mihajlovićem na klupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve