Nova vest
Fudbal

Petak, 15.11.2013.

13:57

Eto: Saigrači me sabotirali

Samjuel Eto izjavio je da je uveren da su ga pojedini saigrači sabotirali, jer nisu želeli da postigne gol u baraž utakmici za Svetsko prvenstvo protiv Tunisa.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

U prvoj utakmici baraža, u oktobru, Kamerun i Tunis su odigrali bez golova, a Eto tvrdi da je unapred znao za namere saigrača, zbog čega je morao više da se trudi da dođe do lopte.

"To je istina i to je za žaljenje, a kada ste me videli da se povlačim do veznog reda da bih došao do lopte, to je zato što sam čuo za zaveru. Fudbal je timski sport i dužni ste da dodate loptu čak i ako ste u ekipi s najgorim neprijateljem, ako je u dobroj poziciji", rekao je Eto.

Revanš utakmica igra se u nedelju u Kamerunu.

"Vreme je da ostavimo iza sebe sve nesuglasice i koncentrišemo se na nedeljnu utakmicu. Moramo da se ujedinimo, da komuniciramo tokom meča i damo sve od sebe kako bismo postigli rezultat koji cela zemlja očekuje", rekao je Eto.

Selektor Kameruna Folker Finke rekao je da nije primetio da igrači sabotiraju Etoa.

"Nisam primetio ništa slično tokom te utakmice. Svako može ponovo da odgleda snimak. Ja sam gledao šest, sedam puta i nijednog trenutka nisam primetio da je neki igrač odbio da doda loptu do Etoa ili do nekog drugog fudbalera", rekao je Finke.

"Mogući su sukobi medju igračima, ali niko nije odbio da doda loptu Etou tokom prve utakmice. Te priče mi zvuče kao priče iz vrtića", dodao je Finke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve