Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.11.2013.

15:42

Saša Ilić: Lep gest Lazića

Vuk Rašović sve je iznenadio ostavivši Sašu Ilića na klupi na derbiju u subotu, ali kapiten ističe da je to normalna situacija koja nekad donosi rezultat.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ovaj put nije, Partizan je poražen 1:0, a uz to bio je bezopasan tokom 90 minuta. Ulaskom Ilića u drugom poluvremenu crno-beli su postali konkretniji, ali nedovoljno.

"Vuk je imao najbolju nameru. Ni prvi ni poslednji put da sam rezerva. U nekim utakmicama se ispostavilo da je ostanak na klupi i ulazak u igru u drugom poluvremenu bio dobro rešenje", rekao je Ilić.

Partizan je u poslednjih pet mečeva ostvario samo jednu pobedu, kriza je očigledna, ali postoji izlaz.

"Pobedama! Tako ćemo se uzdići", kratko je rekao Ilić.

Kapitena Partizana je u finišu 145. derbija na Marakani grubim startom s leđa oborio mladi defanzivac Zvezde Darko Lazić za koji je dobio crveni karton. Igrač najvećeg rivala se odmah posle meča izvinio Iliću na startu.

"Lep gest Lazića. Nije imao nameru. Ništa specijalno, situacije koje se dešavaju. Prošao sam bez posledica", kaže kapiten crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve