Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.11.2013.

19:11

Pato na zimu u Londonu?

Napadač brazilskog Korintijansa Alešandre Pato mogao bi tokom zimskog prelaznog roka da se vrati u Evropu.

Izvor:

Autor:

Default images

Popularni 'Patak' je 2007. godine prešao u Milan iz matičnog Internasionala, da bi u narednih šest sezona postigao 51 gol na 171 utakmici za 'rosonere', dok je u dresu tima iz Sao Paula za 25 mečeva dao 8 pogodaka.

Kako prenosi 'Miror', londonski rivali Totenhem i Arsenal žele Brazilca u svojim redovima. Andre-Viljas Boaš želi da rastereti Roberta Soldada, dok Arsen Venger ima istu nameru za Olivijea Žirua.

Pato je pre manje od godinu dana prešao u brazilsku ekipu za 15 miliona evra, a uprava tima prinuđena je da ga proda jer navijači smatraju da svojom idolentnošću ne zaslužuje da nosi dres kluba.

"On ima visoko otkupnu klauzulu, tako da sumnjam da će bilo koji tim iz Brazila biti zainteresovan za transfer. S druge strane, čujem da su Totenhem i Arsenal zainteresovani za njegove usluge. Ako je tako, želeo bih da im poručim da smo otvoreni za eventuale pregovore", rekao je Roberto de Andrade, sportski direktor "Todo Pedorosa"(Svemoćnih).

Menadžer 'Pevaca' bio je blizu dovođenja Brazilca u samom finišu prelaznog roka, za sumu od 18 miliona funti, ali je sam igrač odlučio da odbije ponudu i ostane u Korintijansu. Totenhem se nada da bi na zimu Pato mogao jeftinije da ih košta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve