Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.10.2013.

23:09

Leo Mesi ponovo trenira

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pridružio se u ponedeljak saigračima i počeo sa treninzima, dve nedelje nakon povrede butnog mišića na utakmici sa Almerijom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda Katalonaca nastaviće oporavak u klubu i neće igrati za nacionalnu reprezentaciju Argentine u preostalim kvalifikacionim utakmicama za prvenstvo sveta protiv Perua i Urugvaja, saopštio je aktuelni prvak Španije.

Dva kola pre završetka južnoameričkih kvalifikacija Argentina je osigurala učešće na šampionatu sledeće godine u Brazilu.

Barselona u subotu igra prvenstveni meč protiv Osasune, ali ostaje da se vidi da li će trener Herardo Martino rizikovati i uvesti Mesija u igru pošto već u utorak sledi derbi utakmica H grupe Lige šampiona protiv Milana.

Mesi je ove sezone postigao osam golova na šest utakmica španske Primere, a u prvom kolu Lige šampiona u pobedi protiv Ajaksa (4:0) postigao je het-trik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve