Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.10.2013.

21:56

Kluž razbio Ocelul, 7:2

Fudbaleri Kluža pobedili su Ocelul sa 7:2 u okviru desetog kola rumunskog šampionata, u jednom od najzanimljivijih duela širom Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U duelu dva tima koji su osvojili titule 2011. i 2012. godine, pre nego što se Steaua vratila na tron, domaći tim je dominirao od samog početka utakmice.

Kluž je poveo već u šestom minutu preko Maha, da bi Ogbu udvostručio prednost 20 minuta kasnije prvim od svoja tri gola na tom susretu. Mah je već u 28. minutu povisio na 3:0, a domaći tim tu nije stao, već je na odmor otišao sa četiri gola prednosti zahvaljujući golu Đokovića u 40. minutu.

U drugom poluvremenu se gol čekao samo tri minuta, Ogbu je bio strelac, da bi Enrike u 50. minutu konačno zatresao mrežu Kluža. Denislon Gabioneta u 61. minutu postigao je šesti gol za domaćine, da bi dva minuta kasnije Ogbu postigao svoj treći gol, a konačan rezultat postavio je Enrike u 84. minuta.

Na čelu tabele rumunskog šampionata Steaua ima 22 boda, ali iz osam utakmica. Kluž je posle deset kola deveti sa 13 bodova, dok je Ocelul na 14. poziciji sa samo deset bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve