Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.10.2013.

18:39

FKCZ: Podele u UO, Skupština 25.10.

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučio je da o promenama u rukovodstvu raspravlja Skupština kluba, zakazana za 25. oktobar.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Istovremeno je odlučeno da se Upravni odbor sastane za nekoliko dana, kada će definitivno biti poznat status trenera Slaviše Stojanovića.

"O mogućim krupnijim promenama u klubu razgovaraćemo na Skupštini 25. oktobra, a o treneru sada nije bilo reči", izjavio je potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev po završetku sastanka.

Drugi potpredsednik kluba Slaviša Kokeza ponovio je da je "spreman da podnese ostavku" istakavši da sadašnji sastav UO "očigledno nije u mogućnosti da zajedno funkcioniše".

"Crvenoj zvezdi su potrebni ljudi koji će uložiti kapital od 200, 300 ili 500.000 evra godišnje, kako bi klub konačno mogao da stane na noge", kazao je Kokeza.

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Cović rekao je večeras da bez rezultata ekipe na terenu, nema ni kompaktnosti u Upravnom odboru.

"Evidentno je da kada nemate rezultate na terenu, nema ni kompaktnosti u upravi. Žao mi je samo što smo izgubili kompaktnost i energiju koju smo imali na početku kada smo krenuli kao Radna grupa", rekao je Čović.

Upravni odbor na čijoj sednici Čović nije bio, zakazao je zasedanje klupske Skupštine za 25. oktobar kada će se razgovarati i o ponuđenim ostavkama pojedinih čelnika.

"Javio sam se da ću da kasnim i čuo sam što se dogodilo. Skupština je zakazana za 25. oktobar i to će, u principu biti redovna sednica, jer je Skupština trebalo da se održi još u julu. Čuo sam da su ponuđene ostavke, nije bilo lako izdržati pritisak tokom ovog vremena. Na vreme sam upozoravao na neke stvari, ali da ne pametujem dalje", naveo je Čović.

Na pitanje da li planira da ostane u tom fudbalskom klubu, Čović je rekao da "ima dovoljno obaveza", u košarkaškom čiji je predsednik i da je u fudbalski došao kao ispomoć.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić nije želeo mnogo da komentariše posle sastanka.

"Šta da vam kažem, sve ste čuli. Biće Skupština, tamo ćemo razgovarati", istakao je Džajić.

Crvena zvezda je u nedelju uveče izgubila od Čukaričkog sa 2:0 i posle osam kola na tabeli Superlige Srbije zaostaje četiri boda za vodećima Partizanom i Čukaričkim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve