Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.10.2013.

17:37

Tončev za promene, ostavka Kokeze?

Potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev nije želeo da komentariše o čemu će se ragovarati na Upravnom odboru, ali je najavio promene.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Beogradski mediji spekulišu da će se na sednici raspravljati o sudbini sportskog direktora Zorana Stojadinovića i potpredsednika Slaviše Kokeze.

“Sigurno će biti nekih promena, videćemo kakvih”, rekao je Tončev novinarima ispred službenih prostorija na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Zvezde poraženi su u nedelju od Cukaričkog sa 2:0 i tako propustili šansu da se Partizanu približe na samo bod, posle čega su najavljene promene u klubu.

"Posle ovoga, šta... Nemamo ni jednu novost", naveo je sportski direktor Stojadinović.

Trener Slaviša Stojanović izjavio je posle nedeljne utakmice “da se zna” šta će se desiti ako se utvrdi da je samo on kriv za poraz. Sličnu priču Stojanović je ponovio nakon utakmice sa Voždovcem, najavio je odlazak iz kluba ali mu je UO pružio podršku.

Problemima u fudbalskom klubu Crvena zvezda bavila se sportska redakcija B92 u posebnoj temi.

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvene zvezde Slaviša Kokeza izjavio je da je spreman da podnese ostavku, jer je krivica za trenutno stanje u upravi.

"Spreman sam da podnesem ostavku. Svi koji su u Upravnom odboru ne mogu jedni sa drugima da funkcionišu", rekao je Kokeza novinarima pri ulasku u službene prostorije kluba.

On je naveo da krivica nije na treneru i igračima.

"Ne smemo više zamazivati oči javnosti, kako je trener kriv i ne može se sve svaliti samo na igrače. Neuspeh leži na nama koji vodimo klub", istakao je Kokeza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve